Retouren

Het kan eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Dit samen met de factuur en het volledig ingevulde retourformulier. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@adventuremotorparts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@adventuremotorparts.nl. 

Product defect? 

Is het product dat u ontvangt defect, dan kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@adventuremotorparts.nl. We zullen er alles aan doen om het product zo snel mogelijk om te ruilen voor een nieuwe. 

Retour adres:

Adventure Motorparts

t.a.v. afdeling retouren

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen