Disclaimer

Veel zorg is besteed aan de inhoud van onze webshop. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Om deze reden wijzen we op de onderstaande bepalingen.

Informatie
Alle prijzen op onze webshop zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de afbeeldingen ter illustratie worden getoond en kan afwijken van de aangeduide product. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier op de website te vinden.

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Op de inhoud (of latere wijzigingen op deze websites) heeft Adventure Motorparts geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Wel zullen wij dergelijke vermeldingen per omgaande verwijderen als de klacht gegrond is. Wij stellen het zeer op prijs als u ons informeert over ondeugdelijke verwijzingen.